Öppettider idag

John Scott: 11.30 - 24.00
Se alla öppettider »

Adress

Södra Hamngatan 2
Tel: 031-80 75 50031-80 75 50
Hitta hit / Karta

Lunchmeny
Boka konferens

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (rad 2405 av /www/webvol12/30/mzh6986hlxqmosf/palace.se/public_html/includes/menu.inc).
xxxopenload.com

Bröllop på anrik mark

Att gifta sig på Palace blir ett garanterat minne för livet. I dessa anrika rum har många grandiosa fester hållits; här har konstnärer, kungligheter och celebriteter vimlat, firat och kalasat.

Fürstenbergska galleriet och Triptyk-rummet högst upp i huset är en perfekt kombination för den stora festen. En helt egen våning med flexibla rum för mingel, middag, fest och uppträdanden. Dessutom står Fürstenbergs vackra balkong med utsikt ut över Brunnsparken till ert förfogande.

Vi skräddarsyr mer än gärna ert bröllop med allt från mat och dryck till underhållning och annan inramning som bidrar till en oförglömlig upplevelse. Bland annat samarbetar vi med florister som kreerar fantastiska blomdekorationer utifrån era önskemål. Och vad vore bröllopet utan en makalös bröllopstårta? Kontakta oss för mer information. 

Se våra bröllopsmenyer här. 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev