Öppettider idag

John Scott: 11.30 - 24.00
Se alla öppettider »

Adress

Södra Hamngatan 2
Tel: 031-80 75 50031-80 75 50
Hitta hit / Karta

Lunchmeny
Boka konferens
xxxopenload.com

Salongen

Den utmärkta lokalen för uppträdanden, mingel eller föredrag. Med fast scen samt bar finns alla möjligheter i Salongen. Salongen är även en populär plats för företag att hyra in sig i för fotograferingar.

Max antal: 
75 pers (sittande)
100 pers (sittande & stående mingel)
150 pers (Stående mingel) 
Mått/storlek: (131m2)
Utrustning: Projektor, högtalare och Wifi

Läs mer

~~Att idka klubbliv och tillhöra olika sällskap var viktigt på 1800-talet. Även att hålla salong var på modet, dvs. att samlas i någons hem och diskutera litteratur, konst, musik, filosofi eller andra aktualiteter. Fürstenbergs intresserade sig givetvis för konst och kultur och umgicks mer än gärna med de konstnärer man stöttade på en rad olika sätt.


I Salongen låg en gång Palace Hotels spegelsal. Idag är den en plats för den nya tidens sätt att hålla salong. Oavsett om det handlar om kultur, affärer eller ren och skär njutning är detta en miljö som främjar nya spännande tankar och idéer. Salongen kan hyras för alla typer av möten, konferenser, föreläsningar, lanseringar, spelningar och fester. På helgerna höjer vi tempot och feststämningen just här. Här finns en bar, öppen eldstad och scen med ljudanläggning.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev